Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Vitalia Балсамиран вински оцет

Vitalia Балсамиран вински оцет
Vitalia

Балсамиран вински оцет

нема во моментот

Информација за производот: Vitalia Балсамиран вински оцет

100% природен балсамиран оцет со слатко-кисел вкус и богат мирис на балсам и дрво.

Добиен со бавна ферментација од високо квалитетни вина. Идеален како додаток во салати, сосови и варива. Состав: природен балсамиран вински оцет. Киселост: 6%.

Произведува  Кажлевски доо ексклузивно за Виталиа Никола доо.

Tyxo.bg counter