Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Vitalia Балсамиран оцет од модри сливи

Vitalia Балсамиран оцет од модри сливи
Vitalia

Балсамиран оцет од модри сливи

нема во моментот

Информација за производот: Vitalia Балсамиран оцет од модри сливи

100% природен балсамиран оцет од модри сливи со слатко-кисел вкус и богат мирис на сливи, балсам и дрво.

Добиен со бавна ферментација на квалитетен сок од модри сливи. Идеален како додаток во салати, сосови и варива.

Состав: природен балсамиран оцет од модри сливи. Киселост: 6%. Да се чува на ладно и темно место.

                    

Tyxo.bg counter