Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Vitalia Леци Малт 400 гр.

Vitalia Леци Малт 400 гр.
Vitalia

Леци Малт 400 гр.

нема во моментот

Информација за производот: Vitalia Леци Малт 400 гр.

ПРИРОДНИ ЗАСЛАДУВАЧИ СО ЛЕЦИТИН

Природните засладувачи со лецитин од Виталија се одлична замена за шеќерот. Овие здрави производи во себе ги обединуваат извонредните нутритивни вредности на медот,јачменовиот слад и соја лецитинот, состојки  што даваат неповторливо богатство и длабочина на вкусот.

 

               лецималт                               

      Нутритивни вредности       

ЛЕЦИМАЛТ И ЛЕЦИМЕД се 100% природни производи, без додаток  на адитиви и конзерванси.

Tyxo.bg counter