Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Vitalia Леци Мед 400 гр.

Vitalia Леци Мед 400 гр.
Vitalia

Леци Мед 400 гр.

нема во моментот

Информација за производот: Vitalia Леци Мед 400 гр.

ПРИРОДНИ ЗАСЛАДУВАЧИ СО ЛЕЦИТИН

Природните засладувачи со лецитин од Виталија се одлична замена за шеќерот. Овие здрави производи во себе ги обединуваат извонредните нутритивни вредности на медот,јачменовиот слад и соја лецитинот, состојки  што даваат неповторливо богатство и длабочина на вкусот.

 

         лецимед

      Нутритивни вредности

ЛЕЦИМАЛТ И ЛЕЦИМЕД се 100% природни производи, без додаток  на адитиви и конзерванси.

Tyxo.bg counter