Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Vitalia Мед од органско потекло

Vitalia Мед од органско потекло
Vitalia

Мед од органско потекло

нема во моментот

Информација за производот: Vitalia Мед од органско потекло

Органскиот мед на Виталиа е високо квалитетен мед произведен во согласност со правилата за органско производство. Медот потекнува од раните пролетни цветови на овошните дрвја и цвеќа.

Конзумирањето на органски мед е здрав начин за зголемување на енергијата. Неговите јаглехидрати ве снабдуваат со енергија и го намалуваат заморот во муслулите.

Нашата филозофија е дека здравата храна мора да биде вкусна и природна. Гледајќи ги штетните ефекти од употребата на хемиските ѓубрива и пестициди, светот полека се навраќа на природните начини на исхрана без хемикалии. Ние во Виталиа употребуваме свежи состојки од еколошките полиња и шуми во Македонија.

Уживајте во чистиот,природен вкус на органскиот мед и почувствувајте го мирисот на природата.

Нутритивни вредности во 100г
Енергетска вредност....1406 КЈ/331 kcal
Протеини.....................0,3 g
Јаглехидрати...............82,4 g
Масти..........................0,0 g

Tyxo.bg counter