Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Vitalia Органски џем од вишна

Vitalia Органски џем од вишна
Vitalia

Органски џем од вишна

нема во моментот

Информација за производот: Vitalia Органски џем од вишна

Органски џем од вишна

Високо квалитетен органски џем од вишна со 55% свежо овошје и 30% помалку калории, засладен со агаве сируп.

Вкусен и високо квалитетен органски џем од вишна подготвен од специјално одбрано овошје кое потекнува од чистите и еколошки средини на Македонија, засладен со агаве сируп.

Традиционалниот начин на подготовка овозможува во џемот да се задржат сите хранливи состојки присутни во плодот.

Органскиот џем од вишна е подготвен со 55 гр овошје на 100 гр. 100% од суровините од земјоделско потекло се во согласност со правилата за органско производство.

Содржи 30% помалку калории во однос со стандарден џем со вкупна содржина на шеќер 60г/100г.

Состав: вишна, агаве сируп, средство за желирање, пектин, регулатор за киселост: лимонка киселина, кациум нитрат.

Tyxo.bg counter