100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Vitalia Органски џем од слива

Vitalia Органски џем од слива
Vitalia

Органски џем од слива

нема во моментот

Информација за производот: Vitalia Органски џем од слива

Органски џем од слива

Високо квалитетен органски џем од слива со 55% свежо овошје и 30% помалку калории, засладен со агаве сируп

Вкусен и високо квалитетен органски џем од слива подготвен од специјално одбрано овошје кое потекнува од чистите и еколошки средини на Македонија, засладен со агаве сируп.

 Традиционалниот начин на подготовка овозможува во џемот да се задржат сите хранливи состојки присутни во плодот.

 Органскиот џем од слива е подготвен со 55 гр овошје на 100 гр. 100% од суровините од земјоделско потекло се во согласност со правилата за органско производство. Содржи 30% помалку калории во однос со стандарден џем со вкупна содржина на шеќер 60г/100г.

Состав: слива, агаве сируп, средство за желирање, пектин, регулатор за киселост: лимонка киселина, кациум нитрат.

Tyxo.bg counter